Tæpperens

Alsidig rengøringsservice til hjemmet

Velkommen til Rengøring Silkeborg – en alt-i-en rengøringsservice til lave priser.
Hos os kan du opleve en service af højeste kvalitet fra yderst egnede medarbejdere. Vores servicefolk er topprofessionelle og har mange års erfaring inden for rengøringsbranchen i bagagen. De kender alle tips og tricks, når det kommer til rengøring – uanset hvad opgaven er.

Så står du og mangler rengøringshjælp i form af fx professionel vinduespudsning, solcellevask, algebehandling, privat- eller kontorrengøring eller endda tæpperens, så er du kommer til det helt rette sted. Rengøringsservices hos Rengøring Silkeborg består af en meget bred vifte af mange forskellige rengøringsopgaver. Faktisk er der ikke en rengøringsopgave, vi ikke kan klare for dig – så længe, du bor i Silkeborg eller i nærområdet af byen.

Har du spørgsmål omkring hvad vi helt konkret kan tilbyde dig og din bolig – eller måske endda arbejdsplads – så er du altid mere end velkommen til at kontakte os via email eller telefon på enhver given hverdag inden for åbningstiderne, som findes her på siden. Vi glæder os til at høre om de rengøringsopgaver, du har til os og til at starte et nyt samarbejde med dig!

Modtag dit
rengøringstilbud

Vi passer på dine tæpper

rengøring silkeborg tæpperens gulvtæppe bolig
rengøring silkeborg kontorrengøring erhverv tæpperens damp

Professionel rengøring til lave priser

Rens ikke dine dyre tæpper selv

rengøring silkeborg tæpperens privat erhverv kontor

Kontakt os nu

Få et godt tilbud på tæpperens

Modtag dit
rengøringstilbud

Modtag dit
rengøringstilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.